Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Hizmetlerine Son Hızla Devam Ediyor

Fatih Tosyalı:Cami ve ibadethane temizliğine önem veriyoruz

İskenderun Belediyesi Hizmetlerine Son Hızla Devam Ediyor

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelindeki camii ve ibadetlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirtti.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri camiilerin ve ibadethanelerin temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirçelik Sitesi Merkez Camii, Nuri Üysen Camii ve Atıksuyu Fevzi Çakmak Camiinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.
“SAĞLIKLI MEKAN HUZURLU İBADET"
Caddeler, park ve sokakların yanı sıra camii ve ibadethanelerin de sağlık kurallarına uygun olarak temizlenmesine dikkat ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Camii temizliğimiz sayesinde ilçe sakinlerimiz daha sağlıklı ve huzurlu  ortamda ibadet ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ibadethanelerimizi kısa sürede temizliyor. Profesyonel araçlarımız ve deneyimli ekiplerimizle çalışarak hijyen ve sağlık koşullarına dikkat ediyoruz " diye konuştu.
 
 
 
 
İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ
PARKE BAKIM VE TAMİR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İskenderun Belediyesi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini düzenlemek, daha güvenli yollar ve kaldırımlar için sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ettiriyor.
Mustafa Kemal Mahallesi Cahit Orhan Tütengil Caddesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke yollarda tamir ve bakım çalışmaları yapıyor.
Sakarya Mahallesinde ise kaldırımlarda ve yollarda bakım, onarım ve tamir çalışmaları yapılırken Yıldırım Tepe Mahallesinde ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke yollarda çeşitli nedenlerle deforme olan bölgelerdeki bozuklukları tek tek onararak yolları kullanışlı ve güvenli hale getiriyor.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” ekiplerimiz çeşitli nedenlerle bozulan ve deforme olan yolların ve kaldırımların bölümlerini tamir ederek düzgün bir hale getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sokaklarda yerinden oynayan kilit parke taşlarını da zemin iyileştirmesi yaparak yerlerine monte ederken, kırılmış veya parçalanmış kilit parke taşlarını ise yenileriyle değiştirmek suretiyle yeniliyor ”dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin periyodik olarak yaptığı mahalle temizlik çalışmaları devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günlük temizlik ve çeşitli atık toplama çalışmalarının yanı sıra mahallelerde de kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Haftanın belirli günlerinde ve kentin belirlenen mahallelerinde yapılan temizlik çalışmaları kapsamlı olarak yapılıyor.
MAYDANOZ PARK ÜZERİNDEKİ ALAN TEMİZLENİYOR
Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu çerçevede Yunus Emre Mahallesi Maydonoz Park üzerindeki boş alandaki temizlik ve tesviye çalışmalarını Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tosyalı; “Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını periyodik olarak ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yapmış oldukları çalışmaların yanı sıra haftanın belirli günlerinde bazı mahallelerimizde yaşanan yoğunluktan dolayı daha kapsamlı çalışmalar yapmaktayız. Bizim yapmış olduğumuz çalışmaların dışında vatandaşlarımızın da temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet