Skip Navigation Links

Özel Çocuklardan Şiddet İsyanı!!!

Panelde Sürpriz Ziyaretçiler…

Özel Çocuklardan Şiddet İsyanı!!!

Arsuz   A+a-

 “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Arsuz Belediyesi, Hatay Barosu Başkanlığı ve İskenderun kadın platformu dayanışması ile gerçekleştirilen etkinliklerle “Ölmek İstemiyoruz!” sloganıyla kadına şiddete “Dur” dendi!
Arsuz Uluçınar'daki kadıneli Semt Pazarı'nda üretici/emekçi kadınlarla buluşmanın ardından son etkinlik "HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ" konulu panel oldu.
Panelin sürpriz konukları ise Arsuz’un özel çocuklarının eğitim aldığı Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, hazırladıkları dövizlerle salondaki yerlerini aldılar.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan özel çocukların taşıdıkları dövizler, her biri çok önemli anlam ve mesaj yüklüydü.
Özel eğitim alan çocukların dahi kadına şiddete karşı çıkan mesajlar yer alırken, Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir mesajı dikkat çekiciydi.
Zihinsel engelli, down sendromlu veya Otizmli olmalarına rağmen, saf, tertemiz yürekleriyle annelerine, kadınlara, kızlara yapılan her türlü saldırıyı reddeden özel çocuklar Arsuz Belediyesi nikah Salonu’nda Panele katılan kadınlardan büyük alkış aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet