Skip Navigation Links

MMK’da Şampiyon Finans-Satış-İK…

MMK Metalurji, çalışanları arasındaki bağı, aidiyet duygusunu, aile bilincini güçlendirmek amacıyla bir çok etkinlikle çalışanlarını biraraya getiriy

MMK’da Şampiyon Finans-Satış-İK…

Spor   A+a-

 MMK Metalurji, çalışanları arasındaki bağı, aidiyet duygusunu, aile bilincini güçlendirmek amacıyla bir çok etkinlikle çalışanlarını biraraya getiriyor.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası, zevkli, eğlenceli ve kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın şampiyonu ise Finans, Satış ve İnsan Kaynakları’ndan oluşan takım oldu.
MMK Metalurji Geleneksel Futbol Turnuvası’nın playoff maçlarının Cumartesi günü oynanan üçüncülük maçında Soguk Haddehane ile Mekanik Bakım arasındaki karşılaşmayı 3-2 skor ile kazanan Soğuk Haddehane takımı, turnuvanın üçüncüsü oldu. Ardından saat 17:45’ te başlayan final maçı Finans-Satış-İnsan Kaynakları’ ndan oluşan takım ile Liman arasında keyifli bir karşılaşma ile oynanarak Finans-Satış-İnsan Kaynakları takımının galibiyeti ile sonuçlandı ve 2019 Yılı MMK Metalurji Geleneksel Futbol Turnuvası Dörtyol Şampiyonu Finans-Satış ve İnsan Kaynakları’ndan oluşan takım olmuştur. Turnuvada 17 gol atan Ahmet Beyaz, 2019 Yılının Gol Kral’ ı oldu.
 
 
16:30-17:30 MEKANİK BAKIM 2 3 SOĞUKHADDE
17:45-18:45 FİNANS-SATIŞ-İK 4 1 LİMAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet