Skip Navigation Links

Y.İSKENDERUNSPOR 1 OYAK RENAULTSPOR 0

Stad : İskenderun 5 Temmuz Hakemler: Taner Ağıç(7), Sedat Yuvanoğlu(7), Kerem Yükünç(7)

Spor   A+a-

0413016562783067751.jpg" />

Stad : İskenderun 5 Temmuz
Hakemler: Taner Ağıç(7), Sedat Yuvanoğlu(7), Kerem Yükünç(7)

Y.İSKENDERUNSPOR:
Çetin(7), Mahmut(6),Nuri(6), Onur(6), Nureddin(6), (Dk 74 Ali 6),Başaran(&),( Dk 37 Selahattin 6), Arafat(7), Evren(6), Bünyamin(7), M.Can (6), Okan (6), (Dk 46 Sinan 6)

OYAK RENAULTSPOR:
Caner(6), Ömer(6), Hakan(6), Taha(6), (Dk 27 Melih 6),Selcan (6), Erdal(6), Mustafa (6), (Dk 67 Timuçin 6), Murat (6), (Dk 32 Gökhan 6( Kaleci ),Ünal (6), Bilal (7), Serkan (6)
Sarı kart: Başaran, M. Can, Evren (Y.İskenderunspor), Ünal, Sercan (Oyak Renault)

Kırmızı Kart: Dk 31 Caner (Oyak Renault)

Gol: Dk 78 Nuri Terliksiz. (y. İskenderunspor)

Yeni İskenderun spor konuk ettiği Oyak Renault takımını ikinci yarıda attığı gol ile geçerek üç puanın sahibi oldu. Yaklaşık üç haftadır galibiyet hasreti çeken İskenderun spor cumartesi günü kendi evinde oynadığı maçı kazanarak rahat bir nefes aldı. Bu maçı izlemeye Cumhuriyet halk partisi Hatay milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkan vekili Zeki Aytaş, yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar.

Maça oldukça hızlı başlayan İskenderun spor, dakika 17 Nureddin’in soldan ceza sahası içerisine ortasında kaleci Caner çıktı boşta kalan topa M.Can topa vurmakta geç kalınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 21 Ömer’in sağdan ortasında topla buluşan Ünal kafa ile Serkan’a indirdi. Serkan’ın şutu defanstan kornere çıktı
Dakika 31 Nureddin’in soldan pası ile buluşan M.Can kaleye doğru topla hareketinde kalesinden çıkan Caner’in müdahalesi sert olunca orta hakem Taner Ağıç penaltı noktasını gösterdi. Bu arada kaleci Caner’e de kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Pozisyona itirazı süren Ünal’da sarı kart gördü.
Dakika 33 Kaleci Caner’in kırmızı kart ile oyun dışı kalması ile yerine Gökhan kaleye geçti. Penaltı vuruşunu kullanmak üzere meşin yuvarlağın başına da Evren geldi. Evren’in vuruşunda kaleci ters köşeye yatarken top yan direğe çarparak taca çıktı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında on kişi kalan konuk takımın üzerine giden Yeni İskenderun spor maçın 78. Dakikasında golü buldu.
Dakika 51 M.Can ‘ın pasıyla buluşan Nureddin’in ceza sahasına girdiği sırada kalece Gökhan’ın müdahalesi ile karşılaştı.
Dakika 55 Arafat’ın geri pasında topu kapan Ünal kaleci Çetin ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci çetin’in müdahalesinde tehlike uzaklaştırıldı.
Dakika 78 Arafat’ın ceza sahası içersine gönderdiği topa iyi yükselen Nuri’nin sert kafa şutu topu ağlarla buluşturdu 1–0
Maçta bu dakikadan sonra gol olmayınca karşılaşma bu sonuçla sona erdi İskenderun spor teknik direktöre Can Güven Yaptığı açıklamada İskenderun spor bugün 3 puanı alması bizim için çok önemliydi biraz rahatladık üzerimizdeki baskıyı attık takımımızın ikinci yarıdaki oyununu hepiniz izlediniz daha iyi olmak için çalışacağız açıklamasını yaptı.
Teknik direktör Yardımcısı Ender Traş ise İskenderun spor beklediği galibiyeti aldı.bu pozisyonlara antrenmanlarda çok çalıştık.gol geç geldi ama önemli değil artık daha iyi çalışarak önümüzdeki maçı da kazanmak için oynayacağız ve sonrada beklenen İskenderun spor’u herkes görecek bize sadece destek olunmalı köstek değil açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet