Skip Navigation Links

Türk Aile Yapısı ‘Batı’nın Kıskacında!

Özel Yükseliş Koleji’nde konferans veren Yazar ve Sunucu Hayati İnanç:Türk Aile Yapısı ‘Batı’nın Kıskacında!

Türk Aile Yapısı ‘Batı’nın Kıskacında!Web
TV

Gündem   A+a-

 Özel Yükseliş Koleji’nde konferans veren Yazar ve Sunucu Hayati İnanç:
Türk Aile Yapısı ‘Batı’nın Kıskacında!
Ünlü Yazar ve Sunucu Hayati İnanç, Özel Yükseliş Koleji ve Sarıseki Gübretaş Ortaokulu işbirliğiyle İskenderun’a geldi.
Bölge protokolünün ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği Özel Yükseliş Koleji’nde verdiği Hayati İnanç konferansında salonda yer kalmayınca, ara koridorlara onlarca sandalye ilave edildi.
Hayati İnanç Konferansı öncesi, Özel Yükseliş Koleji Müzik Öğretmeni Yeliz Özonur, Sanatçı Habib, Klarnet Ustası Ethem Yavuz ve öğrencilerin kısa konseri çok beğenildi. Öğrencilerin enstrümanlarıyla profesyonellere taş çıkaran performans sergilemeleri ise velilerde büyük etki yarattı.
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde verdiği konferansta Türk Aile Yapısına ‘Batı’nın baskısına dikkat çeken Yazar Hayati İnanç, özel hayatından da bol bol örnekler verdi.
Örf adet, gelenek ve göreneklerin batının baskısı altında olduğunu sık sık vurgulayan Hayati İnanç, Osmanlı döneminin ünlü şairlerinin Farsça ve Arapça Gazellerinden bir çok örnekler vererek, aile hayatı üzerine bir çok nasihatte bulundu.
Konferansın sonunda AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Sarıseki Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik, Yazar ve Sunucu Hayati İnanç’a plaket ve çiçek takdim ettiler.
Hayati İnanç, konferansın sonunda kitaplarını imzaladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Türk Aile Yapısı ‘Batı’nın Kıskacında! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet