Skip Navigation Links

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi esti geçti!!!

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi esti geçti!!!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programı beğeniyle izlendi.
Öğretmen ve velilerin yoğun katılımı ile salon dolup taşarken, izleyenler programdan çok memnun ayrıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa SARI’nın da katıldığı programda Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Feremez BALAMAN’ın tiyatro ve şiir performansı izleyenleri etkilerken, Müzik Öğretmeni Sevim KARPUZ’un kendi yazıp bestelediği Nuran Yılmaz Marşı ilk kez bu programda seslendirildi ve büyük beğeni topladı.
Ayrıca Sevim KARPUZ yönetimindeki öğretmen ve öğrenci koroları da geceye ahenk veren ezgileriyle izleyicilere güzel anlar yaşattı.
Programda bir okul ortamının canlandırıldığı “ Bizim Okul” adlı tiyatro gösterimi edebiyat öğretmenlerinin ne kadar özverili çalıştıklarının göstergesiydi. Nuran Yılmaz Anadolu Lisesini yaptıran YILMAZ ailesini temsilen programa katılan Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma YILMAZ, programda duygulu anlar yaşadı. Ayrıca programda göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin törenleri de görkemli bir koreografi ile sunuldu.
Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi geçmişten günümüze üstüne koyarak yürümeye devam ediyor. Okul marşının okunduğu son bölümde. öğretmenleriyle, idarecileriyle, öğrencileriyle verdiği kare bir aile olmanın ne demek olduğunu sanırım herkese göstermiştir. Bu vesile ile biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Nuran Yılmaz ailesine bu başarı yolculuğunda eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi esti geçti!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet