Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Portakal çiçeği Anaokulunda Verimli Şekilde Değerlendiriliyor

Hatay İli Dörtyol İlçesinde Milli Eğitime Bağlı olarak faaliyet gösteren Portakal Çiçeği Anaokulunda ara tatil dönemi en verimli şekilde değerlendiril

Portakal çiçeği Anaokulunda Verimli Şekilde Değerlendiriliyor

Yerel   A+a-

okulun eksikleri tamamlanıyor.
Kurum Müdürü Ömer Burgaç ve kurum personelleri ara tatil döneminde okuldaki eksikleri ve tadilatları tamamlamak adına hummalı bir çalışma yürütmekte.
Portakal Çiçeği Anaokulunda bahçesinde çocuklar için oyun parkuru oluşturan kurum Müdürü Ömer Burgaç'ın bu konudaki yardımcıları ise kurum öğretmenleri Zekeriya Ergin, Sema Ergin, Zeynep Kaya, Gülsüm Öz, Suzan Macit ve kurum personelleri Adem Çabuk ve Günay Çevik.
Dokuz günlük ara tatil dönemini okulun eksiklerini tamamlamak adına çalışma yürüterek geçirdiklerini belirten Portakal Çiçeği Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç; "Kurumumuz tam ve yarım gün olmak üzere üç altı yaş arası çocuklarımıza hizmet bunan bir devlet okuludur. İki ay önce bu kurumda göreve başladığım andan itibaren mesai arkadaşlarım ile birlikte okulun eksiklerini tamamlamak için çalışmalara başlamıştık. Çin ve Finlandiya'daki iyi eğitim uygulamalarından örnekler alıp okulumuzda uygulamaya geçirmeye başladık. Dokuz günlük ara tatil dönemi ise bize imalatlarla ilgili bir fırsat yarattı. Mesai arkadaşlarımızla birlikte Hatay Büyükşehir ve Dörtyol Belediyesinin de katkı ve destekleriyle bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek halkımızın okulumuza bakış açısını iyileştirecek yönde peyzaj, çimlendirme ve oyun parkurumuzu düzenleme faaliyetlerimizi yürüttük. Bizlere desteklerini esirgemeyen ve motive eden Dörtyol Kaymakamlığımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ekip ruhunu canlı tutan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş