Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Koleji’nde “Öğretmenler Günü” Konseri

Fatih Tosyalı,İskenderun Belediyesi Musiki Derneği ile Özel Yükseliş Koleji işbirliğiyle düzenlenen öğretmenler günü konserine katıldı.

Yükseliş Koleji’nde “Öğretmenler Günü” Konseri

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Belediyesi Musiki Derneği ile Özel Yükseliş Koleji işbirliğiyle düzenlenen öğretmenler günü konserine katıldı.
Yükseliş Koleji ev sahipliğinde İskenderun Belediyesi'nin Musiki Derneği ile Özel Yükseliş Koleji'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen programa; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden,Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Özel Yükseliş Koleji Sahibi Nuri Üysen, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Proğramda ilk olarak İskenderun Belediyesi Musiki Derneği’nin bir birinden güzel şarkıları seslendirdi.
Programa konuk sanatçı olarak iştirak eden Dünya Barış Elçisi Türkiye’nin Elmas çocuğu ses sanatçısı Ersin Faikzade, izleyecilerine coşku dolu anlar yaşatarak, geceye imzasını attı..
Seslendirdiği şarkılarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Ersin Faikzade, elinde Türk bayrağıyla çıktığı sahnede konukları adeta büyüledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar