Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı'dan Girişimci Kadınlara Tam Destek

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) Mikro Kredi Bölge Müdürü Gürcan Çalar ve Mikro Kredi almaya hak kazanan girişimci kadınlar

Başkan Tosyalı'dan Girişimci Kadınlara Tam Destek

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Mikro Kredi Desteği almaya hak kazanan girişimci bayanları tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.
EV HANIMLARINA İŞ İMKANI SUNUYOR
Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) Mikro Kredi Bölge Müdürü Gürcan Çalar," Mikro finans girişimci ve küçük işletmeler için sağlanan finansal hizmettir. Bu hizmete ihtiyaç duyanlara fırsat tanımak ve onların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için mikro finans güçlendirici bir deneyimdir.Bu imkan sayesinde hanımlar, gerek evlerinde gerekse iş yeri açmak sureti ile kendi ekonomilerine buna bağlı olarak bölge ekonomisine de katkı sağlıyorlar" dedi.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise ,"Mikrokredi kullanan bayanların her zaman yanındayım ve destekliyorum. İskenderun Belediyesi olarak özellikle kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, hem aile hemde bölge ekonomisine katkı sağlamaları çok önemli.Bizlerde belediye olarak bayanlarımıza yönelik mesleki ve el becerilerini arttırabilecek kurslar açıyoruz. Bugün de girişimci bayanlarımızın ekonomik hayata, aile ekonomilerine katkı koymak adına yaptığı girişimler var.Sizlere çalışmalarınızda başarılar dililiyorum."şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı,mikro kredi almaya hak kazanan girişimci kadınlara mikro kredilerini dağıttı.
Mikro Kredi Bölge Müdürü Gürcan Çalar ve Mikro Kredi almaya hak kazanan girişimci kadınlar ise desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet