Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Çalışmaları Yerinde İnceledi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yerel   A+a-

Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri ile birlikte Karayılan,Denizciler,Sarıseki'de tesisleri ,hizmet alanlanlarını,belediye garajlarını ve Modern Evlerin üst kısmında bulunan İskenderun belediyesine ait asfalt şantiyesini ziyaret ederek ederek yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra ,belediye tarafından yapılacak olan çalışmaların ve projelerin yerlerinde incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,"İskenderun'umuza yeni projeler kazandıracak olup bir takım sosyal yeni yaşam alanları inşaa edeceğiz.Bu çerçevede kısa bir süre bu projelerin çalışmalarına başlayacağız.Diğer yandan da Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kent genelinde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.Belediyemize Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Modern Evlerin üst kısmında bulunan belediyemize ait asfalt şantiyesini ziyaret ederek yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldık."dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Ardından Sarıseki’de bulunan belediyemize ait belediye garajında ve Karayılan’da bulunan belediyemize ait hizmet yerlerinde ve tesislerde incelemelerde bulunduk. Karayılan orta okuluna ziyarette bulunarak okul idarecileri ile bir araya geldik. Karayılan İDÇ siteleri bölgesinde yapılması planlanan projelerin ve çalışmaların yerlerinde de inceleme yaptık. Son olarak Belediyemize ait Denizciler garajında muhtarımız Ali Rıza Kekeç ve belediye başkan yardımcılarımız ve daire müdürlerimiz ile bölgede yapılmakta olan faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık.Halkımıza daha güzel ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz "şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet