Skip Navigation Links

Hatay'ı Temsil Edecekler

Türkiye Yüzme Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan, Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Anadolu Kupası Hatay Eleme Müsabakaları'

Spor   A+a-

 
Türkiye Yüzme Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan, Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Anadolu Kupası Hatay Eleme Müsabakaları” geçtiğimiz hafta Antakya Yüzme havuzunda yapıldı.
Türkiye genelinde aynı dönemde her ilde düzenlenen eleme müsabakaları sonuçlarına göre, kızlarda ve erkeklerde il birincisi olan takımların 24-26 Ağustos 2012 tarihlerinde Giresun’da yapılacak olan “Anadolu Kupası Türkiye Yüzme Şampiyonası’na” katılmaya hak kazanacakları bu eleme müsabakasına Hatay genelinden 6 takım ve 13 yaş üstü 48 sporcu katıldı.
Eleme müsabakası sonuçlarına göre İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü bayan ve erkek takımları gruplarında birinci olarak, 24-26 Ağustos tarihlerinde Giresun’da yapılacak olan Türkiye Yüzme Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Murat Kaptanoglu yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğu ilçemize kazandıran takım sporcularımı ve ailelerimizi kutluyorum. Desteklerini esirgemeyen Kulüp başkanımız A.Kadir Doğan’a , Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine , antrenmanlarımızı yapabilmemiz için olanak sağlayan havuz idaresine teşekkür ediyorum.” dedi
Müsabaka sonuçlarına göre ilk üç takım şöyle sıralanmıştır;
ANADOLU KUPASI HATAY ELEME MÜSABAKALARI PUAN DURUMU
SIRA KATEGORİ BAYAN PUAN
1- İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS 6458
2- HATAY TEDAŞ 4727
3- HATAY YÜZME İHTİSAS 4506
 
SIRA KATEGORİ ERKEK PUAN
1- İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS 8007
2- HATAY YÜZME İHTİSAS 7091
3- HATAY TEDAŞ 715
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet