Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO ve KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

İTSO ve KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü işbirliğiyle üyelere yönelik Girişimciliğin geliştirilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İTSO ve KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Gündem   A+a-

KOSGEB Hatay İl müdürü Hayrettin Çeviğin konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısında, ‘KOSGEB Girişimciliği geliştirme ve Kobi Finans Destek programı’ ile ilgili üyelere bilgiler verildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “KOSGEB tarafından, girişimcilerimizin kurumsal kapasitelerini ve rekabet güçlerini arttırmak ve sanayide entegrasyonu gerçekleştirmek amacıyla yeni bir destek programı hazırlanmıştır. İşletmelerin kamu bankaları, özel bankalar ve katılım bankalarından uygun koşullarda kredi temin edebilmeleri için açıklanan söz konusu destek programı kapsamında, girişimcilerin bankalardan alacakları kredinin faizi veya kâr payı masraflarının önemli bir bölümünün KOSGEB tarafından karşılanacağı ifade edilmektedir. Söz konusu destek ile KOBİ’lerimizin finansal kaynak bulma sorunlarının çözümü, üretim kapasitelerinin ve kalite standartlarının yükseltilmesi ve istihdam sağlamaları amaçlanmaktadır. Yeni girişimcilerin ve mevcut işletmelerin, KOSGEB Destek Programlarından haberdar olması ve maksimum düzeyde faydalanması için, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler, elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Gerek odamızın web sitesinden duyuru yaparak ve SMS göndererek, gerek KOSGEB İskenderun Temsilciliğimizde yüz yüze bilgilendirmeler yaparak, gerekse bugün olduğu gibi en yetkili kişileri siz değerli katılımcılarla buluşturarak, bilgi paylaşımında bulunmaya özen gösteriyoruz. Sizlerin de odamızın web sitesini takip ederek, bu toplantılarımıza katılım sağlamanızı arzu ediyoruz.
KOSGEB Hatay İl müdürü Hayrettin Çevik bilgilendirme toplantısında katılımcılara sine vizyon destekli olarak KOSGEB hakkında genel bilgiler, KOBİ tanımı, KOSGEB destekleri ve girişimcilik desteği ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Toplantı soru cevap şeklinde son buldu.
KOSGEB Hatay İl müdürü Hayrettin Çeviğin konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, İTSO meclis üyeleri, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO üyeleri katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş