Skip Navigation Links

Vali Rahmi Doğan’ın Her ‘SÖZ’ünde Hatay Var!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay’ın her karışında yapılan hizmetleri yerinde takip ederek vatandaşa en iyi hizmetin sunulmasına özen gösteriyor.

Vali Rahmi Doğan’ın Her ‘SÖZ’ünde Hatay Var!

Gündem   A+a-

Göreve başlamasından bu yana geçen bir yıl içinde çok önemli başarılara imza atan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Söz Gazetesine yaptığı ziyarette, yerel basına verdiği önemi bir kez daha dile getirdi.
 
Hatay’ın 15 ilçesine verdiği her sözü yerine getiren Vali Doğan, “Hatay çok özel bir il ve Hataylılar da çok özel insanlar” diyerek, çalışmalarının daha da artacağı sözünü verdi.
 
Hatay’ın gerçek anlamda bir Medeniyetler Kenti olduğunun özellikle altını çizen Vali Rahmi Doğan, “Göreve başladığım ilk günden itibaren kendimi bir Hataylı olarak hissettim. Bu da; Hataylı hemşerilerimizin o güzel yüreklerinden kaynaklanıyor” dedi.
 
Hatay’da devletin tüm kurumlarıyla birlikte yerel yönetimlerin ve birbirinden değerli iş insanlarının örnek bir dayanışmaya imza attığını da ifade eden Vali Doğan, “Vatandaşa hizmetin en iyi şekilde götürülmesi için valilik olarak koordinasyonu en üst düzeyde yapıyoruz” sözleriyle güçbirliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.
 
Hatay’da tarım, turizm, sanayi, gastronomi ve eğitim yatırımlarıyla hayata geçirilen projelerin en mükemmel şekilde hayata geçmesi için uğraş verdiklerini hatırlatan Hatay Valisi Rahmi Doğan, “Devletimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapmak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Allah bizi Hakk’ın yolundan ayırmasın” sözleriyle yoğun tempoda çalışırken, vatandaşın hakkını korumaya büyük özen gösterdiklerini vurguladı.
 
Hatay Basını’nın hareketli olmasının hizmetlere olumlu yansıdığını söyleyen Vali Rahmi Doğan, ilkeli ve doğru haberlerin yol gösterici olduğunu belirtti.
Duayen Gazeteci Şehmus Aslan’ın yanında, SÖZ Gazetesi çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay için emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet