Skip Navigation Links

Asfalt, Parke ve Sahil Yürüyüş Yolu Tam Gaz…

Yürüyüş Yolu İskenderun’a Devam Etmeli!

Asfalt, Parke ve Sahil Yürüyüş Yolu Tam Gaz… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolunun 2.5 Km’lik bölümünde bordür döşeme çalışmaları başladı. Çalışmaları Kaymakam Musa Sarı ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, yürüyüş yolunun İskenderun sahilinden devam etmesi için Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşeceğini söyledi.
Eşsiz gün batımı ve deniz manzarasında keyifli spor ve yürüyüş yapma fırsatı verecek olan yürüyüş yolunda çalışmalar titizlikle devam ederken, bugün itibariyle bordür taşları döşenmeye başladı. Oturma grupları, aydınlatma, rekreasyon alanları, çocuk parkları gibi bir çok çalışmanın yapılacağı, halkın huzur ve güven ortamında vakit geçirebileceği yürüyüş yolu Kaymakam Musa Sarı tarafından da çok beğenildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı’dan sahil yürüyüş yolu ile ilgili detaylı bilgi aldılar.
 

HBB’den Asfalt Arsuz Belediyesi’nden Parke Taşı Devam Ediyor…

Asfaltsız Cadde ve Sokak Kalmayacak!

Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar ve meclis üyeleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden asfalt ve Arsuz Belediyesi’nin yaptığı parke taşı döşeme çalışmalarını yerinden inceleyen Başkan Güven, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ve HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar’dan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Çalışmaları incelediği sırada halkla da selamlaşan, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Asaf Güven, asfaltsız ve parke taşı döşenmemiş bir tek sokak kalmayana kadar çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Henüz asfalt yapılmamış ve parke taşı döşenmemiş sokaklarda yaşayan vatandaşların isyanını çok iyi anladığını belirten Başkan Güven, imkanlar dahilinde ve programlı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirterek, vatandaşların gösterdiği anlayışa teşekkür etti.
Yol ve parke taşı döşeme çalışmalarının ardından Sahil Yürüyüş yolunun iki buçuk KM’lik bölümünde başlayan çalışmaları Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte inceleyerek Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı’dan bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, oturma grupları, aydınlatma, rekreasyon alanları, çocuk parkları gibi bir çok işin yapılacağı yürüyüş yolunun Karaağaç halkı için önemli bir yaşam alanı olacağını söyledi.
Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yolun İskenderun sınırına bağlanması için İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşeceğini ve olumlu yanıt almayı umut ettiğini belirtirken, Kaymakam Musa Sarı da, yürüyüş yolunun İskenderun sahiliyle buluşturulması fikrini destekleyerek, Başkan Tosyalı ile kendisinin de görüşebileceğini ifade etti.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da yetkililerden bilgi aldıktan sonra, halkın günün her saatinde vakti geçirebileceği ve denizle buluşacağı yürüyüş yolu projesinin çok önemli olduğunu belirterek Başkan Asaf Güven ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asfalt, Parke ve Sahil Yürüyüş Yolu Tam Gaz…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet