Skip Navigation Links

Okullarda Şiddeti Önleme Çalıştayı Yapılacak

Dörtyol Kaymakamlığına bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Koordinesinde,

Okullarda Şiddeti Önleme Çalıştayı Yapılacak

Eğitim   A+a-

İlçe Milli Eğitim, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Dörtyol Devlet Hastanesi, Sosyal Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve mahalli gazetelerin bir araya geldiği okullarda şiddeti önleme çalıştayının ilk toplantısı geçtiğimiz hafta içerisinde yapıldı.
Dörtyol Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sıdkı Arslan'ın koordinesinde gerçekleşen çalıştay hazırlık toplantısına İlçe Emniyet müdürlüğünden Ahmet Sever ve Memili Gözükara, Sosyal Hizmetleri İlçe Müdürlüğünden Ali Can Demir ve Mehmet Akgöl, İlçe Jandarma Komutanlığından Kurtuluş Kaya, Dörtyol Devlet Hastanesi Psikologu Bilgecan Akar Tiritçi, Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Nida Özalp, Gizem Güney ve Zahide Sultan Kınacı ile İlk kurşun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat İskenderoğlu katıldı.
Çalıştay için yapılan hazırlık toplantısında şiddeti önleme çalışmalarındaki iyi uygulama ve çalışmalar, kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve görev dağılımının yapılması, programda yer alabilecek konular ve bunlara ilişkin alt başlıklar ve çalıştayda yer alabilecek personellerin belirlenmesi konuları görüşüldü.
Birinci etapta Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinde görev yapan Rehber Öğretmenlerle bir çalıştay yapılması kararlaştırıldı. Bu çalıştayın takvimi ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet