Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Park Ve Bahçeler Ekipleri Hız Kesmiyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Park Ve Bahçeler Ekipleri Hız Kesmiyor

Yerel   A+a-

Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, ağaçlandırma ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, park bakım ve revize çalışmalarının hız kesmeden sürdürüyor.
Çevreye Önem Veriyoruz
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin düzenli olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek,” Ekipler Prof.Dr. Aziz Sancar parkında yenileme ve düzenleme çalışmaları, Sakarya mahallesinde Tosyalı Camii karşısındaki çocuk parkının kondisyon aletleri bakım onarım ve yenileme işlerini, Yıldırımtepe mahallesinde yeni çocuk parkı yapımı ve sahilde ağaçlandırma çalışmalarını yapıyor ”dedi.
Başkan Fatih Tosyalı ,”Daha temiz, daha yeşil bir İskenderun için çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde bulunan park, bahçe, oyun alanlarında çim biçme, yabani otla mücadele ve mıntıka temizliği çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yine bazı okullarımızın bahçelerinde ağaç budama çalışmalarımız da sürmektedir. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını sürdürecektir” dedi. ” şeklinde konuştu.
Çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet