Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı Vatandaşlarla Sabah Sporu Etkinliğine Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlarla sabah yürüyüşüne katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı Vatandaşlarla Sabah Sporu Etkinliğine Katıldı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlarla sabah yürüyüşüne katıldı.
Her hafta sonu düzenlenecek olan sabah sporu etkinliklerinin ilkinde vatandaşlarla birlikte spor yapan Başka Fatih Tosyalı, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.
Atatürk Anıt Alanı önünden başlayan yürüyüş, sahil boyunca yelken kulübüne kadar devem ederken akabinde tekrar anıt alanına kadar devam etti.
Yürüyüşteki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tosyalı vatandaşların spora teşvik edilmesi amacıyla her hafta sonu bu yürüyüş etkinliğini gerçekleştireceklerini belirterek, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.
Vatandaşlarla buluşarak Türkiye’nin en güzel sahili boyunca sağlık için yürüyüş gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Tosyalı,” Belediyemiz tarafından sağlıklı ve zinde bir yaşam için, spor kültürünü geliştirmek adına düzenlemiş olduğumuz sabah sporu etkinliğine katıldık. Profesyonel eğitmenler eşliğinde yapmış olduğumuz yürüyüşümüzü egzersiz hareketler ile sonlandırdık. Belediye olarak sağlıklı yaşam adına etkinliklerimizi ve aktivitelerimizi sürdüreceğiz ”dedi.
Başkan Fatih Tosyalı,” Bu etkinlikteki amacımız vatandaşımızı spor yapmaya teşvik etmek. Bizler de vatandaşlarımızla birlikte sporumuzu yapıyoruz. Sabah erken saatlerde başladığımız yürüyüşümüz her hafta devam edecek. Halkımızla kucaklaşacağız” diye konuştu.
Sabah sporu etkinliğine katılan vatandaşlar ise düzenlenen etkinlikten dolayı Başka Fatih Tosyalı’a teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş