Skip Navigation Links

Kırıkhan spor ve Kırıkhan Gücüspor karşı karşıya geldiler

Başlama Vuruşu Gönüllerin Başkanı Gülcan Polat’tan…

Kırıkhan spor ve Kırıkhan Gücüspor karşı karşıya geldilerWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 Başlama Vuruşu Gönüllerin Başkanı Gülcan Polat’tan…
Kırıkhan’da Muhteşem Derbi
Kırıkhan Şehir Stadı’ndan Kral Geçti
Derbi her iki takımın isteği ve alınan özel izinle taraftarların ve futbolcuların çok sevdiği Avukat Gülcan Polat’ın başlama vuruşuyla başladı.
Karşılaşma izleyenler arasında Şenöz Group Pastaneleri’nin sahipleri Şenöz ailesinin bireyleri; Mahmut Şenöz, Abdullah Şenöz ve Halil Şenöz ile birlikte Aykut İnşaat Sahibi İnşaat Mühendisi Murat Sonel Aykut da bulundu.
Sosyal sorumluluk projelerine, spora, eğitime ve hayır işlerine oldukça duyarlı Şenöz ailesinin fertleri, Avukat Gülcan Polat’ın başlama vuruşunu yaptığı Kırıkhanspor ile Kırıkhangücü Spor karşılaşmasını birlikte izlediler, yanlarında getirdikleri Şenöz Pastaneleri ürünü yaş pastaları futbolcular ve her iki kulübün teknik heyet ve yöneticilerine ikram ettiler.
Kırıkhan şehir stadına gelişinde coşkulu bir şekilde karşılanan Kırıkhan ve spor sevdalısı Avukat Gülcan Polat’a maç öncesi Kırıkhan spor kulüp başkanı Hüseyin Çağlar tarafından çiçek ve plaket sunuldu.
Takım kaptanlarına, hakemlere ve maçın konuğu ASKF Başkanı Mehmet Öztürke çiçek vererek başarı dileyen Avukat Gülcan Polat, centilmence bir maç olmasını dileyerek başlama vuruşunu yaptı.
Zevkli ve centilmence mücadele sonucu gülen taraf Kırıkhan spor oldu. Kırıkhan spor Mehmet Cece’nin golleri ile Kırıkhan gücünü 3.1 yendi.
 
MAÇIN ÖZEL KONUKLARI
Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Harun Tokgöz, Bekir Korkmaz, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, Abdullah Şenöz, Halil Şenöz, İnşaat Mühendisi Murat Sonel Aykut, Asena Aysel çekinmez, Süha Gülsüren, Adnan Bilir, Müfit Tatlı, Gani Saman maçı coşkulu bir şekilde izlediler.
Galibiyet Gönüllerin Başkanına
Maç sonucu Kırıkhan spor futbolcuları ve yönetimi galibiyeti gönüllerin başkanı Avukat Gülcan Polat’a hediye etiler
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kırıkhan spor ve Kırıkhan Gücüspor karşı karşıya geldiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet