Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denizciler Karakol Spor 3.'lüğü kazandı

Turnuvanın en renkli grubu işadamı Müteahhit Ali UYSAL'ın sponsorluğunu üstlendiği Denizciler Polis Karakolu Futbol Takımı idi.

Spor   A+a-

10 Nisan Polis Haftası kapsamında gerçekleştirilen karakollar arası futbol turnuvaları çok renkli görüntülere sahne oldu.
Turnuvanın en renkli grubu işadamı Müteahhit Ali UYSAL’ın sponsorluğunu üstlendiği Denizciler Polis Karakolu Futbol Takımı idi.

Turnuvanın son gününde 3. lük için karşılaşan Denizciler Polis Karakolu Futbol Takımı Asayiş Futbol Takımı arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken kazanan taraf Denizciler oldu. Denizciler futbol Takımı Sponsorlarının da motivesi ile rakiplerini 4-2 yenerek Turnuvada oldular.
Turnuvanın başından sonuna kadar desteklerini eksik etmeyen Uysal İnşaat sahibi Müteahhit Ali Uysal takımına her zaman güvendiğini bundan sonraki turnuvalarda da desteğini eksik etmeyeceğini ve inşallah önümüzdeki yıl 1.’liği kazanacaklarını dile getirdi.

Turnuvada kıyasıya mücadele ederek 3.’lüğü kazanan Denizciler Karakol Futbol Takımı ve sponsorları olan Ali Uysal maç bitimi kucaklaşarak birbirlerine sarıldılar ve günün hatırası olarak objektiflerimize poz verdiler.
Turnuvaya katılan tüm polis takımlarına ve spora verdiği destek ile adından söz ettiren Müteahhit Ali UYSAL’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar