Skip Navigation Links

Tatilde Lunapark Biletleri Fatih Tosyalı'dan

İskenderun Belediyesi'nden öğrencilere ara yıl tatili öncesi lunapark bileti hediyesi

Tatilde Lunapark Biletleri Fatih Tosyalı'dan

Gündem   A+a-

İskenderun Kaymakamlığı İskenderun Belediyesi arasında sosyal sanatsal bilimsel ve sportif alanında imzalanan protokol ile kentimiz genelindeki 117 resmi okul, 26 özel okul olmak üzere Anaokulundan 12. Sınıf öğrencilerine toplamda 58 bin 100 öğrenciye ara yıl tatili öncesinde dağıtılmak üzere ücretsiz lunapark biletleri düzenlenen törenle okul müdürlerine dağıtıldı.
Belediye brifing salonunda düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte okul müdürleri katıldı.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür ederek çocukların ara tatilde hoşça vakit geçireeceklerini ifade etti. Kaymakam Yönden şimdiden tüm çocuklara iyi tatiller ve iyi eğlenceler diledi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, çocukların her güzelliğiğe layık olduğunu belirtti. Tüm gün derste olan öğrencilerin ara tatilde güzel vakit geçirmek için bu organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Başkan Tosyalı, öğrencilere ilerleyen zamanlarda da güzel zaman geçirecekeri ortam sunacaklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, okul müdürlerine tek tek lunapark biletlerini dağıttı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet