Skip Navigation Links

İDÇ Lisesi Hatay Şampiyonu

İDÇ Lisesi takımı, karşılaşma sonunda şampiyonluklarını İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Gül ile paylaştılar.

Spor   A+a-


 
Liseler arası Türkiye Futbol şampiyonasında Hatay finalinde İskenderun Demir Çelik (İDÇ) Lisesi, Kırıkhan Lisesini geriye düşmesine karşın rakip kaleye gönderdiği 2 gol ile sahadan 2-1 galip ayrıldı ve İl birincisi oldu.
İDÇ Lisesi takımı, karşılaşma sonunda şampiyonluklarını İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Gül ile paylaştılar.
Elde edilen bu başarının ardından soluğu İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül’ün yanında alan İDÇ Lisesi futbol takımı, başarıyı Başkan Gül ile paylaştılar. Spor Kulübü altyapısından oluşan okul takımı öğrencilerine seslenen Başkan Gül, “Bu şampiyonlukla yetinmeyin! Önemli olan bu başarıları sürekli yenilemek ve üst sıralara taşımaktır. Hatay şampiyonluğu artık sizin bir başarı olmaması gerekir. Şunu demek istiyorum; diğer illeri gözünüzde büyütmeyin. Onlar sizden çok iyi değiller, yeter ki sizler inanım. Elde edemeyeceğiniz başarı yoktur!
Ayrıca, sporcu dediğin mütevazi ve ahlaklı olur! Bu başarıdan sonra şımarmayın, derslerinizi de ihmal etmeden bu başarının üzerine daha büyük başarılar katmalısınız! Sizin hedefiniz Türkiye’de derece yapmak olmalıdır” diyerek, elde edilen başarının da küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu bunda emeği geçen herkesi kutlarken, sportif faaliyetlerde okul takımını yalnız bırakmayan eski İDÇ Lisesi Okul Müdürü Oğuzel Kükrek’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet