Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı’dan İskenderun ’umuza İki Müjde

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’umuzun geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı’dan İskenderun ’umuza İki Müjde

Gündem   A+a-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanı Uğur Ateş İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ettiler.
İSKENDERUN’A 24 DERSLİKLİ LİSE
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kaymakamımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Gerek sosyal gerek, gerek kültürel ve halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, kentimize AKİB tarafından 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlamış bulunmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi bir ortamda eğitim almaları noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi
EXZİMBANK ŞUBESİ AÇILACAK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Ayrıca, AKİB tarafından geçen yıl kentimize açılan Eximbank irtibat ofisinin yerine bir ay sonra ihracatçılarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan Exzimbank şubesi törenle açılacaktır. Alınan bu karar ile ihracatçılarımız işlemlerini Adana’da yapmak zorunda kalmayacak olup artık kentimizde açılacak olan Exzimbank şubesinde işlemlerini yapabileceklerdir. Tüm bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İskenderun’muza hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer ” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar