Skip Navigation Links

İskenderun Demirçelikspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İskenderun Demir Çelik Spor'da Akçaabat Sebat Spor karşısında alınan 5 farklı galibiyetin sevinci yaşanıy

Spor   A+a-

İskenderun Demirçelikspor'da Galibiyet Sevinci
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İskenderun Demir Çelik Spor'da Akçaabat Sebat Spor karşısında alınan 5 farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Teknik Direktör Besim Durmuş yaptığı açıklamada, oynanan Akçaabat Spor maçının seri galibiyetlerini sürdürmek ve ligin zirvede kalabilmek adına kazanmaları gereken bir maç olduğunu, farklı kazanmanın sevincini yaşadıklarını ancak bu maçın geride kaldığını, Bugsaş Spor maçına odaklandıklarını söyledi. Akçaabat Spor karşısında takımının baştan sona üstün oynadığını, aldıkları farklı galibiyetle moral depoladıklarını belirten Durmuş, '' Akçaabat Spor maçı, seri galibiyetlerimizi devam ettirmemiz ve ligin zirvesinde kalmamız açısından önemliydi, kazanmamız gereken bir maçtı, iyi konsantre olduk, baştan sona iyi oynadık, yükselen bir yapımız vardı, farklı kazanarak yükselen yapımızı koruduk, güzel oyunla, farklı skorla Bugsaş Spor maçı öncesi moral depoladık. Oyuncularımı gösterdikleri üstün performanstan dolayı alınlarından öpüyorum, kendilerini kutluyorum. Elbette sevineceğiz, kazandığımız için mutluyuz ancak bu maç bitti, önümüze bakmak zorundayız, kesinlikle rehavet lüksümüz yok, önümüzde bizim için çok önemli, kazanmamız gereken bir Bugsaş Spor maçımız var, artık bu maça odaklandık, kazanan yapımızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz'' dedi.
Her maça üç pun için çıktıklarını ve her maçta üç puana ortak olduklarını belirten Durmuş, ''Ligin sonu yaklaştıkça, hedefimizin bilinciyle daha sıkı motive oluyoruz, bunun için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz, oyuncularım hedeflerinin bilincini her maçta daha yoğun hissediyorlar, Türkiye'nin en fazla gol atan takımları arasındayız, 'ortak aklımız ve kazanan yapımız var', her maçımıza final gözüyle bakıp, 'ortak akıl ve kazanan yapımızı' her maçımızda ortaya koymak için çalışıyoruz, ligin sonuna kadar hedefimiz doğrultusunda, kazanan ve kazanmaya yakın yapımızı sürdürmek istiyoruz, bunun için de hedefimizden sapmadan var gücümüzle çalışacağız'' diye konuştu.
10 gün sonra karşılaşacakları Bugsaş Spor maçı öncesi futbolculara 3 gün izin verdiklerini bildiren Durmuş, takımda kart cezalısı ve eksik oyuncu bulunmadığını, Pazar günü Bugsaş Spor maçı için top başı yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet