Skip Navigation Links

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Çalışmalarından Başlıklar

Kurtbağı Mahallesi'nde Taş Duvar Çalışması Tamamlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Çalışmalarından Başlıklar

Yerel   A+a-

 Kurtbağı Mahallesi'nde Taş Duvar Çalışması Tamamlandı
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, tehlike arz eden bölgelerde gerçekleştirdiği taş duvar çalışmalarını sürdürüyor.
Tehlike arz eden bölgelerde taş duvar çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi’nin iki farklı noktasında taş duvar çalışmaları başlattı.
Vatandaşların güvenliği için sıkı önlemler alarak hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, mahallede biri 45 metre uzunluğunda ve 6 metre yüksekliğinde diğeri 25 metre uzunluğunda ve 5 buçuk metre yüksekliğindeki taş duvar örme çalışmalarını tamamladı.
 
 
 
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ÇALIŞMALARINDAKİ YENİ ADRESİ ARSUZ
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, il genelinde yol yapım, bakım ve onarım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.
 
ARSUZLU VATANDAŞLARIN ULAŞIMI KOLAYLAŞIYOR
 
Arsuz ilçesinde bozulan ve deforme olan yollarda çalışmalara başlayan Büyükşehir ekipleri, Karaağaç Mahallesi’ne bağlı Sahil ve Ahmet Yesevi caddeleri ile Demet ve Şirin sokaklarda trimer kazı çalışmaları gerçekleştirdi.
 
Arsuzluların temiz ve güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamaları adına yoğun çaba harcayan Büyükşehir ekipleri, Cumhuriyet Caddesi’nde de trimer kazı çalışmalarına devam ediyor.
 
Ekipler, trimer kazı çalışmalarının ardından en kısa süre içerisinde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet