Skip Navigation Links

Belen 10 Kasım Anma Töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. yıl dönümü nedeniyle yapılan anma töreni yapıldı

Belen 10 Kasım Anma TöreniWeb
TV

Gündem   A+a-

Belen Atatürk Anıtındaki çelenk sunma töreninden sonra Bahçeşehir Kolejinde devam eden programa Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Atatürk" Temalı Resim sergisi Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN, Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU tarafından açıldı. Öğrencilerin çalışmaları büyük beğeni aldı.
Sergiden sonra yapılan anma programında birbirinden güzel gösteriler sunan öğrenciler Drama gösterisiyle de izleyicileri duygulandırdı.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında yapılan Şiir,Resim ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Son olarak da programı hazırlayan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN ve protokol üyeleri ile birlikte fotoğraf çekimi yaptılar.
Programla ilgili olarak konuşan Okul Müdürü Serdal SÖNMEZER ; "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızda çok güzel gösteriler sunan öğrencilerimize, onlara bu eğitimi veren öğretmenlerimize ve bizi yalnız bırakmayan, destek veren velilerimize çok teşekkür ediyorum." diyerek bütün katılımcılara da ayrıca teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
Belen 10 Kasım Anma Töreni videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet