Skip Navigation Links

Fatih Tosyalı Durdurulamıyor...

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Küçük Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren esnaf ile kahvaltıda bir araya geldi.

Fatih Tosyalı Durdurulamıyor...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Küçük Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren esnaf ile kahvaltıda bir araya geldi.
İskenderun Belediyesi Meclis Üyesi Seçkin Yıldırımöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına; Kaymakam İskender Yönden,İskenderun Belediye Başkanı,Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Keskin ve Mehmet Ali Dokuzoğlu, MHP İlçe Teşkilatı Bşk. Turan Bozkurt ile sanayi esnafları katıldı.
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye çalışmaları ve projelerine ilişkin yapılmakta olan çalışmalar hakkında sanayi esnafına bilgiler verdi.
Düzenlenen dayanışma ve kaynaşma toplantılarının önemine değinenen Başkan Fatih Tosyalı,"Belediye olarak sık sık esnaflarımızı ziyaret ediyor sorunlarını dinliyoruz.Kıymetli esnaflarımızın isteklerini,taleplerini dinliyoruz.Belediye olarak esnaflarımızın her zaman yanlarındayız.Düzenlenen topantıda emeği geçenlere teşekkürn ediyorum.Belediyemizin kapılarım her zaman sizlere açıktır"şeklinde konuştu.
Başkan Fatih Tosyalı proğram sonrası sanayi esnafı ile sohbet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN ENGELLİ BİREYLERE AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ
-BAŞKAN FATİH TOSYALI,ENGELLİ BİREYLERİN AKÜLÜ ARAÇ İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"en büyük engel sevgisizliktir"dedi.
İskenderun'da her yaştan insanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendisinden akülü engelli aracı isteyen engelli bireylerin isteğini yerine getirdi.
RABBİM ŞİFA VERSİN
Başkan Fatih Tosyalı,"Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçeve Numune mahallesinde Melih Şimşek, Kocatepe Mahallesinde Fatma Aksoy ve Denizciler mahallemizde Şahin Kar , Çay Mahallesinde engelli Tuncay Kafadar ve yürümekte zorluk çeken Mediha Tiyek teyzemizi Fener caddesi üzerindeki evinde ziyaret ederek tekerlekli akülü araç taleplerini yerine getirdik. Rabbim tüm engelli vatandaşlarımıza şifa versin"dedi.
SEVGİ VARSA ENGEL YOK 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"imkanlar ölçüsünde engelli yardıma muhtaç vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz.İmkanlar ölçüsünde yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin de toplum içerisinde rahatlıkla hareket etmeleri adına her zaman onlara destek veriyoruz. İnşallah, gücümüz nisbetinde engelli vatandaşlarımızın yanındayız"şeklinde konuştu.
Tekerlekli akülü araçlarına kavuşan engelli bireylerin sevinçleri ise görülmeye değerdi.
 
 
 
 
BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN 10 KASIM MESAJI
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz "dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk'ün, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacağını belirten Başkan Tosyalı,mesajında şunları kaydetti:
"Atatürk, milletimize en zor zamanlarında liderlik yapmış, siyasi ve askeri dehasıyla zamanın küresel güçlerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.
19 Mayıs 1919’da yaktığı istiklal meşalesi ile ezelden beri hür yaşamış milletimizin adeta küllerinden yeniden doğarak ayağa kalkmasını ve kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmasını sağlamış ve en büyük eserim dediği Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet etmiştir.
Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, onun bırakmış olduğu mirası geleceğe taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet