Skip Navigation Links

Otizm Değil, Cehalet Bulaşıcıdır!!!

Aksaray’da utanç verici bir olay yaşandı.

Otizm Değil, Cehalet Bulaşıcıdır!!!Web
TV

Gündem   A+a-

 Bir okulun önünde toplanan ahlak ve vicdan yoksunu bir grup, Otizmli çocukları yuhaladı!
Hem de eğitim haklarını ellerinden almak, toplumdan dışlamak amacıyla Aksaray’da bir okulun önünde gerçekleşen Otizmli çocuklarımıza ve ailelerine yönelik saldırıyı sadece Türkiye değil, tüm Dünya kınadı!!!
Otizm değil, cehalet bulaşıcıydı halbu ki…
Sıcacık gülümsemeleri, vicdan dolu kalpleri, sempatik tavırlarıyla Otizmli çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakarlığı yapan Hatay’ın Arsuz İlçesinde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Aksaray’da yaşanan Otizmli çocuklar ve ailelerine yönelik saldırıya en yüksek tonda tepkiyi verdi.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, sosyal medya hesaplarından yayınladığı kınama mesajının dışında, otizmli çocukların eğitim sırasında sergilediği başarıların fotoğraf ve videolarını yayınlayarak sert bir yanıt vermiş oldu.
Özel Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından yayınlanan kınama mesajı şöyle:
5378 Sayılı Engeliler Yasası 15. Maddesinde “Hiçbir Gerekçeyle Engellilerin Eğitim Alması Engellenemez .Englli Çocuklara ,Gençlere Ve Yetişkinlere ,Özel Durumları Ve Farklılıkları Dikkate Alınarak,Bütünleştirilmiş Ortamlarda Ve Engelli Olmayanlarla Eşit Eğitim İmkanı Sağlanır.
“Maddesinde Açıkça Belirtilirken Aksaray İlimizde Otizimli Bireylere Ve Ailelere Yapılan Ötekileştirme Ve Eğitim Haklarının Ellerinden Alınmasına Yönelik Okul İdarecisi Ve Diğer Velilerin Yaptığı Çirkin Eylemi Kınıyor Milli Eğitim Bakanlığımızın Gerekli Önlemleri Alacağına İnanıyor Otizimli Bireylerimizin Ve Ailelerimizin Bu Süreçte Yanlarında Olacağımızı Bilmelerini İstiyoruz.
 
 
 
 
 
 
Otizm Değil, Cehalet Bulaşıcıdır!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet