Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Spor Bir Attı, Üç Aldı

Spor Toto 3. Ligi'nde mücadele eden İskenderun spor kendi evinde gurubun üst sıralarında yer alan Batman Petrolspor'u da yenerek altın değerinde üç pu

Spor   A+a-

 
 
Spor Toto 3. Ligi’nde mücadele eden İskenderun spor kendi evinde gurubun üst sıralarında yer alan Batman Petrolspor’u da yenerek altın değerinde üç puanı aldı.
Beş Temmuz Stadı’nda oynanan maça az sayıda taraftarlar ilgi gösterdi. eçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından bu maçın öneminin bilinciyle sahaya çıkan turuncu-mavili ekip bu hırs ve istekle karşılaşmanın hemen başında rakip kaleye yüklenmeye başladı.
Geliştirdiği birçok pozisyonda Batman kalesinde tehlike yaratan İskenderun spor son vuruşları yapamayınca birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.
Dakikalar 30’u gösterdiğinde yapılan güzel ortaya Ali Yıldırım aynı güzellikte bir kafa vuruşu ile İskenderun spor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golle birlikte taraftarların destekleri de daha da arttı. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 İskenderun spor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise daha baskılı oyun oynamaya çalışan Batman petrol gol yollarında etkili olmaya başladı. Baskısını son dakikalarda arttıran ve İskenderun kalesinde gol bulmak için mücadelesini sürdüren Batman ise zaman zaman kontra ataklarla kalesinde tehlikeli pozisyonlar görse de oluşan ataklarda gol olmadı.
Maçta başka gol olmayınca İskenderun spor rakibini 1-0 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar