Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Zabıtasından Okul Kantinlerinde Kapsamlı Denetim

Zabıta ekipleri tarafından öğrencilere sağlıklı bir hizmet almaları amacıyla okul kantinlerinde kapsamlı denetimler gerçekleştiriliyor.

İskenderun Zabıtasından Okul  Kantinlerinde Kapsamlı Denetim

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilerini sağlıklı bir hizmet almaları amacıyla okul kantinlerinde kapsamlı denetimler gerçekleştiriliyor.
Eğitim öğretim döneminde belirli aralıklarla denetim gerçekleştiren ekipler, birçok başlıkta incelemelerde bulunuyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bir hizmet almalarının sağlanması açısından önemli olan denetimlerde; okul kantini açmak ve çalıştırabilmek için temin edilmesi gereken resmi belgelerin olup olmadığı, genel temizlik, ambalaj ürünlerin son kullanma tarihlerinden açıkta satılan simit, poğaça, sandviç ve tost ürünleri gibi unlu mamullerin muhafazasına kadar öğrencilerin sağlığını etkileyen tüm konularda incelemeler yapılıyor” dedi.

TEMİZLİK, HİJYEN ÖNEMLİ

Başkan Tosyalı,” Denetimlerde ayrıca, ekipler tarafından, insan sağlığını olumsuz etkileyecek gıda maddelerinin okul kantinlerinde satışına kesinlikle izin verilmemesi yönünde uyarılar yapıldı. Belli aralıklarla yapılan denetimler devam edecek. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor " ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş