Skip Navigation Links

Vatandaşlarımızı Fidan Dikmeye Davet Ediyorum

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, orman varlığının artırılması ve ağaçlandırmanın önemine dikkat çekmek amacıyla

Vatandaşlarımızı Fidan Dikmeye Davet Ediyorum

Yerel   A+a-

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca hayata geçirilen “Geleceğe Nefes Ol “kampanyasını desteklediklerini belirtti.
“11 Milyon Ağaç Bugün Fidan, Yarın Nefes“ adlı proje çerçevesinde İskenderun Orman İşletme şefi Mehmet Başaran, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.
DOĞAYA VE ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ
Belediye olarak doğaya ve çevreye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak hedefleniyor. Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak ilimiz ve ilçemiz genelinde farklı noktalarda gerçekleştirilecek olan fidan dikim etkinliğiyle ilçemizin orman varlığını artırma çabalarına önemli katkı sağlanacağına inanıyorum ”dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’a bağlı Düğünyurdu Mahallesi Karaçalılık mevkiinde 11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.11’de düzenlenecek olan fidan dikim törenine tüm halkımız davetlidir. Bu sayede gelecek nesillere de güzel bir miras bırakmış olacağız. Tüm vatandaşlarımızı dikili bir ağaçları olması noktasında güzel bir sonuç getirecek etkinliğe katılmaya davet ediyorum " diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet