Skip Navigation Links

İskenderun'da Polisten Çok Özel Uygulama

İskenderun Emniyet müdürlüğü ekipleri kentin 10 ayrı bölgesinde eş zamanlı yol denetimleri uygulaması yaptı.

İskenderun'da Polisten Çok Özel UygulamaWeb
TV

Gündem   A+a-

Özel Harekat polisleri ve terörle mücadele ekiplerinin de yoğun olarak katıldıkları uygulamalar polis kameraları tarafından havadan da görüntülendi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler şehrin birçok yerinde huzur ve güven operasyonları gerçekleştirdiler. İskenderun'un 10 ayrı noktasında 500 polisle gerçekleştirilen huzur operasyonunda suç oranlarının yüksek olduğu bölgelere girilerek tüm şüpheli yerler özel harekat polisleriyle arandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İskenderun ilçe emniyet müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği huzur operasyonları Esentepe, Kocatepe, Gültepe ve Çankaya mahallelerinde devam etti. Uyuşturucu, hırsızlık ve suç örgütü kurma gibi girişimlerde bulunanlara karşı başlatılan operasyonlara Özel harekât polisleri destek verdi.
Birçok uyulama yerlerinde araç ve motorlar üzerinde titizlikle çalışmalar yapılırken, uygulamalar polisler tarafından drone ile havadan görüntülendi.
MÜDÜRLER UYGULAMALARI DENETLEDİLER
Suç ve suçlu ile mücadele konusunda geçtiğimiz yıllara oranla ciddi anlamda bir hareketliliğin yaşandığı İskenderun'da gerçekleştirilen uygulamaları Hatay il emniyet Müdür yardımcısı Tuncay Pekin ve İskenderun emniyet müdürü Müdürü Nevzat Güneş denetlediler. Esentepe'de bir kahvede vatandaşlarla oturup çay içen polis müdürleri bölge halkının emniyet ile ilgili sorunlarını dinlediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun'da Polisten Çok Özel Uygulama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet