Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Yönetimi Demirci Salah Ustayı İş Yerinde Ziyaret Ettiler

Demiri kilim gibi dokuyan ve şekil veren Salah Ustanın atölyesi sergi salonu gibi

İTSO Yönetimi Demirci Salah Ustayı İş Yerinde Ziyaret Ettiler

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Demirci Salah Ustayı iş yerinde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
Demir-Çelik ile tüm dünyaya ün salan ve şehrin ekonomisinde önemli bir yere sahip olan İskenderun’un en eski ustalarından olan Salah Usta, kurduğu atölyede çalışanları ile birlikte demiri kilim gibi dokuyup, şekil verdikten sonra ortaya çıkan ürünler kalite ve görselliği ile dikkat çekiyor.
Türkiye’nin dört bir tarafına, her türlü demir işlemeleri yapan Salah Usta, demire verdiği şekil, zarafet ve ince dokunuşlarla aranılan ustalar arasında yer tutuyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez Demirci Salah Ustayı iş yerinde ziyaret ederek, atölyesinde incelemelerde bulundular.
Adeta Sergi salonunu andıran iş yerinde Demirlere motif ve şekil veren Salah Usta, gelen siparişe göre çalışma yaptıklarını söyledi.
İTSO üyesi olan Demirci Salah Ustanın atölyesini gezen İTSO yönetimi ise, yapılan işlerden ve çalışmalardan dolayı Salah Ustayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler ve bu çalışmaların uluslararası boyuta ve daha geniş kitlelere ulaştırılması noktasında ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş