Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Spor'un Alt Yapısı Emin Ellerde

İskenderun Spor'un Alt Yapıdan Sorumlu Teknik Direktörlüğüne Murat Kurt Getirildi.

İskenderun Spor'un Alt Yapısı Emin Ellerde

Spor   A+a-

Uzun Yıllar Türk Futboluna hizmet etmesinin ardından genç yaşta futbola veda eden ve ardından da aldığı Teknik Direktörlük diploma ile Teknik Direktörlüğe merhaba diyen Murat Kurt, 5 Temmuz İskenderun Spor'un Alt Yapıdan sorumlu Teknik Direktörlüğe getirildi.
MURAT KURT BAŞKAN TOSYALI VE YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ
5 Temmuz İskenderun Spor'un alt yapıdan sorumlu Teknik Direktörlüğe getirilen Murat Kurt, "Beni bu göreve laik gören İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'ya, Başkan yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal'a, Ahmet Keskin'e, Destek Hizmetler Müdürümüz Ergün Saydam'a, Kulüp As Başkanımız Bünyamin Saraçoğlu'na ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
KURT 5 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ
İskenderun Spor, İskenderun Demirçelik Spor, Hatay Spor, Sakarya Spor, Van Spor, Darıca Gençlerbirliği Spor, Payas Spor ile Kırıkhan Spor'da profesyonel olarak futbol oynayan Murat Kurt, 5 şampiyonluk gördü.
İskenderun Spor'un Alt Yapısı Emin Ellerde
Alt yapı hocaları Murat Bodur ve Süleyman Paltacı ile birlikte 5 Temmuz İskenderun Spor'un BAL takımının Karayılan Spor tesislerindeki antrenmanını izleyen Murat Kurt, "Murat Bodur ve Süleyman Paltacı hocalarımız ile birlikte genç futbolcularımızı BAL takımımıza hazırlamak için yoğun çaba harcayacağız.
Geçmişte futbolcu fabrikası olarak anılan Iskenderunsporu tekrar hakettiği yere taşımak ve hem İskenderunspora hem de Türk futboluna ahlaklı karakterli iyi futbolcular yetişmesini sağlamak olacak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi..
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş