Skip Navigation Links

İTSO Yönetimi Teknokent Kolejini ziyaret etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri şehrimizde eğitim öğretim hayatına devam eden

İTSO Yönetimi Teknokent Kolejini ziyaret etti

Gündem   A+a-

Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.
İTSO Yönetimi üye ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında Teknokent Koleji kurucu temsilcisi Rahşan Barın ve idarecileri ile bir araya gelen İTSO yönetimi, okuldaki eğitim öğretim hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu temsilcisi Rahşan Barın, okullarında Endüstriyel, otomasyon teknolojileri, tasarım teknolojileri gibi Endüstri 4.0 temelli ve inovasyon eğitim verdiklerini vurguladı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “üye ziyaretleri kapsamında şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımızı da ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz. İskenderun sanayi şehri olması nedeniyle böyle bir Teknik Lisesinin kurulmasının da önemli olduğunu düşünüyoruz ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet