Skip Navigation Links

Kardemir 3.5 Milyon Ton Hedefine Koşuyor..

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci beraberindeki Genel Yönetim Kurulu ile birlikte

Kardemir 3.5 Milyon Ton Hedefine Koşuyor..

Gündem   A+a-

Karabük KARDEMİR’i 3.5 milyon ton üretim seviyesine taşıyacak yatırımlardan olan 4. Sürekli Döküm Makinesinin açılış törenine katıldı.
Törene Karabük Valisi Fuat Gürel ve milletvekillerinin yanı sıra Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner, Genel Sekreter Hicret Bozoklu, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Başkan Vekili Ömer Faruk Öz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KARDEMİR Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan, Karabük Şube Başkanımız Ulvi Üngören ve şube yönetimimiz, yüklenici firma yetkilileri ile çok sayıda üyemiz katılım sağladı.
Açılış konuşmasını yapan KARDEMİR Genel Müdürü Soykan, “Bu yatırım için bugüne kadar yaklaşık 150 Milyon TL harcama yapıldı. Son 1,5 ayda açılışını yaptığımız tesisleri de eklediğimizde yaklaşık 300 Milyon TL’lik bir yatırımı realize etmiş oluyoruz. Diğer yandan bu tesiste 100 kişilik yeni istihdam da sağlamış olduk” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan dua ile 4. Sürekli Döküm Makinesinin açılışı gerçekleştirilirken, daha sonra kumanda odasında incelemelerde bulunuldu.
ŞUBE VE TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ
Açılış töreninin ardından Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuz, Kardemir Baştemsilcilik binasında şube yönetimimiz ve temsilcilerimizle bir araya gelerek Kardemir’deki yeni yatırımın ve buna bağlı olarak artırılan istihdam kapasitesinin mutluluğunu paylaştı.
Bu yatırımın kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Değirmenci, “Bu ülke insanı için taş üstüne taş koyan, bir çivi dahi çakan kimse varsa hepsinden Allah razı olsun. Yapılan yatırımla 100’den fazla emekçi kardeşimin istihdam edilmesi bizler için sevinç kaynağı oldu. Kardemir’i çok daha ilerilere taşıyacak olan bu yatırımın başta Karabük ve Kardemir olmak üzere ülkemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet