Skip Navigation Links

Futbol Yaşantısı Başarılarla Dolu Spor Adamı Ender Traş

Hatay bölgesinde yetişen Spor adamları arasında yer alan ve şu anda TFF 1. Ligde

Futbol Yaşantısı Başarılarla Dolu Spor Adamı Ender Traş

Spor   A+a-

gol averajıyla Lider durumda bulunan Cesur Grup Ümraniye Spor’da Başarılı Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in yardımcılığını yapan 47 yaşındaki Ender Traş’ın başarılarla dolu spor yaşantısı göz kamaştırıyor.
Yaklaşık 16 yıllık Profesyonel futbol yaşantısı içerisinde futbolculuk kariyerinde 5, Antrenörlükte de 2 olmak üzere 7 defa şampiyonluk gördü. Futbolculukta Adana Spor (2), İskenderun Spor 1, İstanbul Başakşehir 1, Ankara Spor (Osmanlı Spor) 1, Antrenörlükte Yeni İskenderun Spor ve Rekor Puanla na mağlup Payas Spor’da şampiyonluk gördü. Bu arada Ender Traş ayrıca Trabzon Spor ile Türkiye Kupası, Genç Milli takımımızla da Avrupa şampiyonluğunu tattı.
Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor’da futbol yaşantısına merhaba diyen Ender Traş, Trabzon Spor, İstanbul Spor, Adana Spor, Medipol Başakşehir, Osmanlı Spor, Şanlıurfa Spor, Kahramanmaraş Spor ile Hatay Spor’un da aralarında bulunduğu takımların formasını başarıyla temsil etti.
Bölgemizde yetişen ve ülkemizin başarılı teknik direktörlerinden Ahmet Taşyürek’in yardımcılığını yapan Ender Traş’ın şampiyonlık kariyerine bir yenisini daha eklemek için çalıştığı Cesur Grup Ümraniye Spor’u Süper Lige çıkartabilmek için yoğun çaba harcadığı gözlerden kaçmıyor.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet