Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Ekip Kalbe İyi Geliyor

Kalbiniz Güvenli Ellerde

Bu Ekip Kalbe İyi Geliyor

Sağlık   A+a-

 İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi, gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 8 Mart 2012 yılından bu yana kalp damar cerrahisi alanında binlerce ameliyat gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi’nde verilen hizmetlerden ötürü hastaların dış merkezlere gitmesine gerek kalmıyor.

“Kalbiniz Bize Emanet”

Alanında gerçekleştirdikleri uygulamalar hakkında bilgiler veren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur, “2012 yılında kurulmuş olan ve ulusal düzeyde başarılar sağladığımız Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla, unvanımızı üst noktalara taşımaya devam ediyoruz. Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizin gelişmiş teknolojilerle donatılmış KVC ameliyathanesinde, yaklaşık 3317 ameliyat başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte hiçbir acil hastayı geri çevirmedik. Deneyimli ve uzman ekibimizle beraber; By-Pass ameliyatları, aort yırtıkları, kalp kapakçık ameliyatları, minimal invaziv ameliyatlar, kalp tümörü ameliyatları, aort genişlemeleri, kapalı kalp ameliyatları, diyaliz fistül açma işlemleri, varis ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Sağlığınıza önem veriyoruz”

KVC Merkezinin, her yaş hasta grubuna müdahale edilebilecek teknik donanımının olduğunu ifade eden Doç. Dr. Songur, “İskenderun Gelişim Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahisi ve Kardiyolojik girişimlerde en ileri düzeydeki merkezlerle karşılaştırıldığında, bu merkezlerle eşdeğer donanıma sahiptir. İleri teknolojilerle donatılmış ve sadece Kalp ve Damar Cerrahisinde kullanılan bir ameliyathanemiz mevcuttur. Hastanemizde şehir içi ve dışından kabul edilen, acil servisten alınan ya da polikliniklerimizde değerlendirilen hastalar, başarı ile ameliyat edilmektedir. Bizim için ameliyat kadar, ameliyat sonrası da önem teşkil etmektedir. Bu sebeple, ileri yaşam destek cihazları ile donatılmış KVC Yoğun Bakım Ünitemizde bulunan 5 yatak ile 3. Düzey yoğun bakım hizmeti verilmektedir. Koroner Yoğun Bakım ünitemiz tam donanımlı cihazlar ile kurulmuş olup; 13 yatak kapasitesine sahiptir. Gerçekleştirdiğimiz ameliyatlarımızda; bize destek veren hastane yönetimine, ameliyathane ekibine ve hastanın ameliyat sonrası takibini yapan sağlık personeline teşekkür ederiz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar