Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsdemir’de Cumhuriyet Coşkusu Bir Başka…

İsdemir’de Cumhuriyet Coşkusu Bir Başka…

İsdemir’de Cumhuriyet Coşkusu Bir Başka…

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Bayramı’nın coşkulu kutlamaları, gündüz etkinlikler, gece fener alayı, havai fişek gösterileri ve coşkulu yürüyüşlerle Türkiye’nin gururu sanayi kuruluşlarından İsdemir’de gerçekleştirildi.
Üretim, ihracat, istihdam, vergi rekorlarıyla Türkiye Cumhuriyet’nin yüzakı, insana ve emeğe verilen değerle de örnek entegre tesislerinden İsdemir, büyük bir aile olduğunu bir kez daha göstererek, yönetim, sendika, çalışanlar ve aileleriyle Cumhuriyet’e sahip çıktı.
İsdemir sitelerde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine İsdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sabri Kılıç ve Bölüm Müdürleri, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, İsdemir çalışanları ve aileleri ellerinde Türk Bayrakları ve Meş’alelerle katıldı.
İsdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sabri Kılıç ve Bölüm Müdürleri, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu, fener alayı ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan tüm vatandaşların bayramını kutladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar