Skip Navigation Links

Sizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyduk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Sizi Ağırlamaktan Mutluluk Duyduk

Yerel   A+a-

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaretine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İSTE Rektörü Türkay Dereli, TOBB heyeti ve işadamları da katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sayın Hisarcıklıoğlu’nu belediyemizde ve kentimizde ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduk. Kendisi uzun yıllardır ülke ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında yoğun bir gayret gösteriyor. Kendisine ve TOBB heyetine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hoş geldiniz şerefler getirdiniz” şeklinde konuştu.
BAŞARILAR DİLİYORUM
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise İskenderun’da olmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek,” İskenderun gerek limanları, gerek sanayisi ve diğer ekonomik değerleri ile ülke ve bölge genelinde önemli bir şehir. Sizlere çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
i
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet