Skip Navigation Links

HATMEK’te Açılan Kuaför Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) yıl içinde açtığı kurslara yoğun programla devam ediyor.

HATMEK’te Açılan Kuaför Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Eğitim   A+a-

 Mesleki ve kişisel eğitimin Hatay'daki tek adresi olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) yıl içinde açtığı kurslara yoğun programla devam ediyor.
Bugüne kadar birçok vatandaşın gerek hobi edinmesine gerek mesleki gelişimlerine katkı sunan HATMEK’in kurslarından biri olan kuaförlük kursu Uzman Eğitmen Pınar Baran tarafından verilen eğitimlerle sürüyor. Kadın istihdamı ve meslek edindirme projeleri kapsamında açılan ve kadınlar tarafından yoğun ilgi gören; kursta saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri öğretiliyor.
“KURSİYERLERİMİZ ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİ”
Zamanlarını değerlendirmeleri ve meslek edinmeleri amacıyla verilen eğitimler ile kursiyerlerin önemli mesafe kat ettiklerini belirten Pınar Baran, “Kuaförde yapılan işlemlerin hepsini kursiyerlerimize uygulamalı bir şekilde göstermekteyiz. Vermiş olduğumuz kursumuzu çıraklık eğitimi diye adlandırabiliriz. Kurslarımızın sonunda kursiyerlerimize sertifika veriyoruz. Kurslarımızı tamamlayan kursiyerlerimiz kalfalık belgelerini de aldıktan sonra kendilerine iş yeri açtılar. Eve bağlı kalmamak amacıyla gelen ve kendilerine iş yeri açmak isteyen kursiyerlerimiz de var. Halkımıza bu güzel imkânı sağladığından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.
Aldıkları eğitimler ile hem yeteneklerine hem de zevklerine yeni değerler kattıklarını belirten kursiyerler, kendilerine böylesine bir fırsatın tanınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet