Skip Navigation Links

İskenderun İsdemir' le Büyüyor

Akçakmak, İSDEMİR ile birlikte bölgenin gelişme kat ettiğine vurgu yaparak, 'İSDEMİR gerçekleştirdiği atılımlarla büyüdü ve büyümeye de devam ediyor.

Ekonomi   A+a-

İskenderun İsdemir’ le Büyüyor
 
Özelleşmesinin ardından yaptığı yatırımlarla sektörde bölgenin itici gücü haline gelen İSDEMİR'in üst düzey yönetimi, Ramazan Ayı nedeniyle orucunu basın mensuplarıyla birlikte açtı.
 
 
İSDEMİR Palmiye Restoran'da geleneksel hale getirilen Basınla iftar yemeğine Genel Müdür İsmail Akçakmak ve genel müdür yardımcıları katıldı. Basın mensuplarını tek tek kurmaylarıyla birlikte kapıda karşılayan Genel Müdür Akçakmak, güler yüzlülüğüyle dikkat çekti.
 
 
Genel müdür yardımcıları da basın mensuplarıyla birlikte oturarak sıcak ve samimi bir sohbet etme imkanı buldu.
İftar yemeğinde edilen duanın ardından kısa bir konuşma yapan Akçakmak, İSDEMİR ile birlikte bölgenin gelişme kat ettiğine vurgu yaparak, “İSDEMİR gerçekleştirdiği atılımlarla büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. İSDEMİR ile birlikte bölgemiz de önemli aşamalar kat etti. Bölgemiz çelik merkezi olma noktasında emin adımlarla ilerliyor” dedi.
 
 
İskenderun basınının İSDEMİR'in gelişmesine büyük katkı verdiğini söyleyen Akçakmak, “Bu tür organizasyonlar çok olumlu neticeler sağlıyor. 2002 yılında İSDEMİR'in gelişmesi konusunda birçok kesimden olduğu gibi basından da büyük destek bekliyorduk. O günden bu yana basınımızın bize sağladığı destek çok büyüktür. İSDEMİR'in gelişmesinde siz basın mensuplarının katkısı büyüktür. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet