Skip Navigation Links

Emniyet Müdürü Güneş'ten Başarılı Polislere Belge

‘Güven ve huzur’ denetimleriyle dikkat çeken Emniyet Müdürü Nevzat Güneş özveri ile başarıyı takdirle ödüllendirdi.

Emniyet Müdürü Güneş'ten Başarılı Polislere BelgeWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun' da göreve başlayalı kısa bir süre olmasına karşın gerçekleştirdiği ‘Güven ve huzur’ denetimleriyle dikkat çeken Emniyet Müdürü Nevzat Güneş özveri ile başarıyı takdirle ödüllendirdi.
 
Halkın huzuru ve güvenliği için yoğun bir mesai harcayan, özveriyle çalışan polisleri teşekkür belgesiyle takdir eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş makamda gerçekleşen törende personeline teşekkür etti.
 
İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Devlet için yapılan özverili çalışmaların takdir edilmesinin başarı çıtasını yükselttiğine inandığını ifade ederek “Bu nedeniyle başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.
 
Mülki amiri olarak İlçe Kaymakamı İskender Yönden’in de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Güneş “Bu konuda çalışan ve halkının huzuru ve güveni için çaba harcayan personele takdir belgesi verilmesi konusunda bizlere talimat verdi. Sizler devletine bağlı ve halkının huzuru için çalışan meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.
Emniyet Müdürü Güneş'ten Başarılı Polislere Belge videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet