Skip Navigation Links

MHP Heyeti Hassaya Çıkarma Yaptı

Seçimler yaklaştıkça çalışmalarına hız veren MHP Heyeti Hassa'ya adete çıkarma yaptı.

Gündem   A+a-

 
 
 
Seçimler yaklaştıkça çalışmalarına hız veren MHP Heyeti Hassa’ya adete çıkarma yaptı. Milletvekili adayları Bilal Karaca,Yaşar Gürakan,MHP İl Başkanı Adnan Aktaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,Hassa İlçe Başkanı Ökkeş Karabay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Payas Belediye Başkanı Bekir Atlan,Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu,Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve kalabalık bir partili grubun katıldı.
 
 
Hassa gezisinde, önce AKTEPE Beldesinde Seçim Bürosu açılışına katılan MHP’li grup sonrasında esnaflar tek tek gezen Milletvekili Adayları vatandaşın sorunlarını dinledi. Bir vatandaşın AKP Çiftçiyi mahvetti bunlardan kurtulmamız gerekir demesi üzerine Vekil Adayı Bilal Karaca, aman ha Başbakan Erdoğan duymasın ağzını bozar diyerek espri yaptı.
 
Daha sonra Karaca, “AKP iktidarının tarım politikasının Türk Çiftçisini dışarı ile rekabet edemez hale getirdiğini çünkü ilaç,gübre, mazot,tohum,işçilik gibi giderlerinin sürekli arttığını çiftçilerin buna yetişemediğini ürününü de değerine satamayınca sürekli geri gittiğini ama vatandaşlarımızın MHP ye oy vererek iktidara getirmeleri durumunda mazot,gübre,ilaç,tohumluk gibi temel giderlerden ÖTV ve KDV vergilerinin alınmayacağını ve çiftçinin ürününün değerlendirileceğini söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet