Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Demir Çelik Sektörünün sorunları Bakana iletildi..

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı ziyaret ederek, demir çelik sektörünün en önemli üre

Ekonomi   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı ziyaret ederek, demir çelik sektörünün en önemli üretim maliyet kalemi olan enerji sorunlarını iletti.

Demir Çelik Sektörünün sorunları Bakana iletildi..

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Enerji ve tabi kaynaklar Bakın Taner Yıldız’ı makamında ziyaretti. Ziyarete; Başkan Çetin Kaya, Başkan Yardımcısı Osman Gözükara ve İskenderun OSB Müdürü Ahmet Dokgöz katıldı.
Demir çelik sektöründe üretim maliyetlerinin artışı, üretim maliyeti girdilerinin doğal gaz ve elektrikte TEİAŞ’a ödenen sistem kullanım bedelleri ile ilgili sorunları görüşmek üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
Sorunlarla yakından ilgilenen Enerji ve Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğal gaz ile ilgili sorunları bildiğini ve çözümü için çalıştıklarını belirterek, bu konuda kendisine güvenilmesini istedi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “TEİAŞ’a ödenmekte olan Sistem Kullanın Bedellerinin bölgelere göre değişiklik arz etmesi bir hatadır ve bu hatanın en kısa sürede düzeltileceğini söylüyorum” diyerek, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nu mutlu eden açıklamalarda bulundu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar