Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Köfteci Ramiz İskenderun ISO 22000 Belgeli Oldu

İşletmeciliğini Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur'un birlikte yaptıkları Köfteci Ramiz İskenderun, Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi ISO 22000'i almaya hak

Ekonomi   A+a-

 
Köfteci Ramiz İskenderun lezzetli ürünlerinin yanına bir de gıda sektörünün en önemli belgesi olan ISO 22000’i ekledi İşletmeciliğini Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur’un birlikte yaptıkları Köfteci Ramiz İskenderun, Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi ISO 22000’i almaya hak kazandı.
 
Köfteci Ramiz İskenderun ISO 22000 Belgeli Oldu
 
İskenderun’da yaklaşık 1 ay önce İskenderun Belediyesi civarında hizmete giren Köfteci Ramiz büyük ilgi görürken, aynı zamanda haklı bir gururu daha müşterileriyle paylaşıyor.
İşletmeciliğini Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur’un birlikte yaptıkları Köfteci Ramiz İskenderun, Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi ISO 22000’i almaya hak kazandı. Sıkı denetimler ve eğitim çalışmaları sonrasında alınabilen ISO 22000 Belgesi’ni aldıkları için mutlu olduklarını belirten Metin Yeral, gelişen, büyüyen İskenderun ekonomisine nezih, güvenilir ve sağlıklı bir markayı kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Türkiye’de Franchising olarak faaliyette bulunan tüm Köfteci Ramizler arasında ISO 22000 belgesiyle tek olduklarını belirten Metin Yeral şöyle konuştu:
“İskenderun sonuçta gelişmekte olan ekonomisine bağlı olarak Köfteci Ramiz’i yaklaşık 1 ay önce açtık. Halkımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her geçen gün kendimizi geliştirmeye yönelik bir politika izlemeye çalışıyoruz.
Bunun için de ISO 22 000 belgesine başvurduk. ISO 22000 belgesi Türkiye’de Köfteci Ramiz’ler arasında ilk ve tek olarak faaliyetimize devam ediyoruz. İskenderun bu noktada bu kalite belgesini hak ediyor diye düşünüyoruz
ISO 22000 Belgesi, Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi anlamına geliyor. Bu belgeyi almaya hak kazanmamız, bütün ürünlerimizin gerçekten çok kaliteli olduğunu ortaya koyuyor. Yapılan denetimler sonucu ürünlerimizde hiçbir sağlık problemi olmadığını ortaya koyuyor. Belgeyi alabilmek için çok ciddi süreçlerden ve denetim mekanizmasından geçiyorsunuz. Belgeyi almak yetmiyor ve bu denetimler belgeyi aldıktan sonra da devam ediyor.”
 
Köfteci Ramiz İskenderun Sipariş Hattı: 0 326 613 21 31 – 613 13 53- 0 532 282 83 36
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş