Skip Navigation Links

İkinci Elin Öncü Markası DOD'un Yetkili Satıcıları Hatay'da Biraraya Geldi!

Türkiye'nin ilk ve en büyük kurumsal ikinci el markası DOD (Doğuş Oto Değerlendirme), kuruluşundan bu yana geçen 10 yıllık süreçte fark yaratan hizmet

Ekonomi   A+a-


İkinci Elin Öncü Markası DOD’un Yetkili Satıcıları Hatay’da Biraraya Geldi!


Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal ikinci el markası DOD (Doğuş Oto Değerlendirme), kuruluşundan bu yana geçen 10 yıllık süreçte fark yaratan hizmetleri ve sektörde gerçekleştirdiği ilklerle pazar lideri konumunu ülke genelinde başarıyla sürdürüyor.

Türkiye’de ikinci el sektörüne kurumsallığı getiren, uzun yıllardır yüksek kalite ve standartlarda hizmetleriyle ve birçok yeniliğiyle tabir yerindeyse pazar yapıcı konumunda olan Doğuş Oto Değerlendirme, pazar liderliğini başarıyla sürdürüyor. Ülkemizde ikinci el sektörünün ilk ve en büyük kurumsal markası olan DOD’un kuruluşunun 10’ncu yılını kutladığı şu günlerde DOD Hatay, İskenderun, Mersin, Adana, Tarsus, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Urfa ve Diyarbakır yetkili satıcıları marka yöneticileriyle Hatay Bölge Toplantısı’nda biraraya geldiler. Geçtiğimiz hafta Hatay’da gerçekleştirilen toplantıda, markanın 2011 yılının ilk çeyreğinde elde ettiği başarılı performans ve bölgede ikinci el alanında hızla artan pazar payı öne çıkan konular oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DOD Genel Müdürü İlhami Eksin, 2010 yılında, Doğuş Otomotiv olarak sektörde elde ettikleri önemli başarılar içerisinde, DOD’un ayrı bir rol üstlendiğini belirtti. DOD’un ikinci elde her segmentte pazarın üzerinde bir performans gösterdiğini kaydeden Eksin, “Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal ikinci el markası DOD
gibi güçlü, güvenilir ve ülke genelinde yaygın bir markanın müşterilerimize sağladığı yüksek kalite ve standartlardaki hizmetler, halkımızın gösterdiği ilgiyle pazardaki lider konumumuzu pekiştirmemizi sağlıyor. Bu noktada Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri, bizim son yıllarda hızla büyüdüğümüz pazarlar olarak dikkat çekiyor. Herbiri önemli yatırımlar yaparak bölgede DOD’un kurumsal ve güvenilir bayrağını başarıyla temsil eden yetkili satıcılarımız, bugün yaptığımız değerlendirmelerde de açıkca görüldüğü üzere önümüzdeki dönemde bölgede çok daha büyük hacimlere ulaşarak birçok cazip ve güvenilir DOD aracını bölge halkının beğenisine sunuyor olacaklar” dedi.

Toplantıda hazır bulunan DOD Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Cebelli ve Bölge Yöneticisi Mert Uyan’da bölgenin ikinci elde sahip olduğu önemli hacme dikkat çekerek, 2011 yılında DOD’un bölgedeki pazar payını, bir önceki yıla göre %5 oranında artırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.
Toplantıya ev sahipliği yapan Gümüş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Abacı ise, DOD’un bölgede her yıl düzenlediği bu önemli toplantıya bu yıl kendilerinin ev sahipliği yapmalarından duydukları mutluluğu dile getirerek, geçtiğimiz yıl Türkiyede ilk kez gerçekleştirdikleri DOD Açık Otopazarı aktivitelerinin bölgede büyük ilgi gördüğünü ve bu yıl da düzenlemesini DOD Gümüş Yetkilisi Soner Koyuncuoğlu ve Osman Kaya’nın yapacağı ilk aktivitenin 10 Nisan da DOD Gümüş Antakya da yapılacağını, yıl boyunca bu tip aktiviteleri yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Türkiye’de kurumsal ikinci el sektörünün öncü ve lider markası Doğuş Oto Değerlendirme, her marka, model ve yaşta farklı ikinci el araç seçeneklerini 101 Nokta Kontrolünden geçerek satışa sunan, devir, noter ve ruhsat işlemlerini gerçekleştiren, ikinci elde garanti seçenekleri sunan kurumsal ve güvenilir yapısıyla faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet