Skip Navigation Links

İskenderun Zabıtasından Kaldırım İşgali Denetimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezde bulunan yol ve kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik

İskenderun Zabıtasından Kaldırım İşgali Denetimi

Yerel   A+a-

denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Kaldırım işgallerinin yaya trafiğini olumsuz etkilediğini özellikle yayaların ve engelli vatandaşların bu konuda sıkıntı yaşadığını belirten zabıta ekipleri, esnafları gezerek uyarılarda bulunuyor.
Denetim kapsamında, bazı esnafların görüntü kirliliğine yol açan kaldırımlara bırakılmış malzemeleri ekipler tarafından kaldırıldı.
Zabıta ekipleri, esnafları yol ve kaldırım işgali yapmamaları hususunda uyarılarda bulunularak, bu uyarılara rağmen devam etmeleri hususunda cezai işlem uygulanacağının bilgisini verdi.
Hiç kimsenin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu tür denetimleri önemsediklerini anlatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ekiplerimiz yayalarımızın kaldırımda rahat yürümeleri amacıyla kaldırım işgali kontrolü yapıyor. Yapılan denetimlerde kontrole uymayan işletmeler önce uyarılıyor, uyarılar sonucunda halen kaldırım işgali yapan işletmelere gerekli cezai işlem uygulanıyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bu tür denetlemelerde bulunmaya devam edeceğiz. Bu konuda özverili olan esnaflarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet