Skip Navigation Links

Hatsu Heyeti Kaliteli Hizmet İçin Sahada

HATSU heyeti, kurum içinde ve yapılan yatırımlarla verilen hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi adına ilçelerde rutin olarak gerçekleştirdiği incelemeleri

Hatsu Heyeti Kaliteli Hizmet İçin SahadaWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, kurum içinde ve yapılan yatırımlarla verilen hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi adına ilçelerde rutin olarak gerçekleştirdiği incelemelerini sürdürüyor.
 
Personeller arasındaki koordineyi sağlama ve verilen hizmetleri yerinde denetleme adına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU Genel Müdür Yardımcısı Muhammed İkbal Polat, Samandağ ilçe hizmet binası, Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi ve Atık su terfi istasyonunu ziyaret etti.
 
Farklı birimlerde görev yapan personel ile bir araya gelip istişareler gerçekleştiren Genel Müdür Çaparali, vatandaşlara karşı her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşmaları konusunda temennide bulunarak, işlemlerini yapan vatandaşlarla da fikir alışverişinde bulundu.
 
İlçe hizmet binalarına yapılan ziyaretin ardından Genel Müdür Çaparali, Samandağlılara hizmet veren atıksu arıtma tesisini ziyaret ederek, kum tutucu üniteleri, havalandırma havuzları, çökeltim havuzları, çamur susuzlaştırma üniteleri ve çevre düzenlemesini kontrol etti.
 
Bugüne ve geleceğe kaliteli, sağlıklı bir yaşam olanağı sağlama hedefiyle çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Çaparali, hizmetlerimizin verimini daha arttırmak adına vatandaşlarla, kurum içi ve sahadaki personellerle bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatsu Heyeti Kaliteli Hizmet İçin Sahada videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet