Skip Navigation Links

Sağlıklı Güzelliğin Adresi Şalen Kuaför Açıldı

Uzun yıllardır kuaförlük mesleğini yurt dışında ve son olarak Ankara'da yürüten Sezen Bilak, memleketi İskenderun'da yeni yerini açtı.

Ekonomi   A+a-

Uzun yıllardır kuaförlük mesleğini yurt dışında ve son olarak Ankara’da yürüten Sezen Bilak, memleketi İskenderun’da yeni yerini açtı. Ankara’da tanınmış simaların kuaförlüğünü yıllarca yapan Bilak, aynı zamanda kadınlar için imaj yenileme konularında da destek veriyor.
İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Uydukent Sitesi altında hizmete giren Şalen Kuaför, bir kadının ihtiyacı olabilecek tüm konulara göre tasarlandı.
Tecrübeli ekibiyle hizmete giren Şalen Kuaför, İskenderun’un dört bir yanından kadınların rahatlıkla ulaşabilecekleri, kendilerini rahat hissedebilecekleri, kullanılan kozmetik ürünlerin kalitesiyle sağlıklı bir şekilde bakım yaptırabilecekleri bir güzellik bir merkezi özelliğine sahip.
Yılların tecrübesiyle İskenderun sevdasının birleştiği Şalen Kuaför, Sezen Bilak’ın hayallerini gerçeğe dönüştüreceği adres olarak kabul ediliyor.


Açılış öncesi ve sonrası bakımlarını yaptıran kadınlar, gördükleri ilgi ve kullanılan kozmetik ürünlerin kalitesi nedeniyle İşletmeci Sezen Bilak’a teşekkür ettiler.
Şalen Kuaför Adres İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Uydukent Sitesi altı
0 326 618 35 35

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet