Skip Navigation Links

Bisikletli reklam son nokta!

İskenderun'da Puzzle Time'ı hayata geçiren ve büyük ilgi gören Eda Ajans, bu kez de bisikletli reklam, broşür dağıtımı hizmeti veriyor.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’da Puzzle Time’ı hayata geçiren ve büyük ilgi gören Eda Ajans, bu kez de bisikletli reklam, broşür dağıtımı hizmeti veriyor.
Tüm lokanta, kafeterya ve bekleme durumu olan her yere Puzzle Time’ı koyarak vatandaşların hoşça vakit geçirmesini sağlayan Eda Ajans, reklamda yeni gelişmeleri de takip ediyor ve İskenderun’a kazandırıyor.

İskenderun’da ilk kez gerçekleştirilen bisikletli reklam çalışması reklam vermek isteyen firmalardan da büyük ilgi görüyor.
Bisikletin sepetine de broşürü dağıtılan firmanın reklamı konularak gerçekleştirilen dağıtım, reklamın başarılı olmasında büyük fayda sağlıyor.
Eda Ajans Sahibi Eda Cerrahoğlu, gelişmiş şehirlerde yaygın olarak kullanılan bisikletli reklam çalışmasını İskenderun’a getirerek önemli bir hizmet sunduklarını söyledi.
Cerrahoğlu, “müşterilerimiz reklam vermekten ve hedef kitlelerine ulaşmaktan mutlu. Her müşterimizin broşürünü hedef kitlesine göre planlıyor ve dağıtımını da ona göre yapıyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet